Werkwijze

Ik ga in verbinding met jou en we proberen samen een pad te bewandelen met de doelstelling om een nieuwe AFSLAG te nemen.

 

Hoe kunnen we omgaan met moeilijke situaties?  Welke emoties helpen ons? Wat te doen met pijn? Wat is trauma, rouwen, afscheid nemen voor u? 

 

Samen gaan we dit traject aan en bereiken we wat voor u van belang is. Met heel veel liefde, warmte en genegenheid. Op zoek naar een troostplek. 

 

Hier is er geen oordeel. Hier is er tijd en ruimte. We zoeken de innerlijke rust voor jou waarin je verder kan groeien.

 

Stenen durven optillen om op nieuwe plaatsen neer te leggen... Vertrekkende vanuit jouw kracht. Gekoppeld aan jouw gevoelens die we mogen uiten.

01

Aanmelding

Via mail, telefoon of contactformulier.

02

Intakegesprek

Duur: 50 min

Een intake of verkennend gesprek is gratis en neemt alleen vervolg als de match er is.

Doel: Tijdens het intakegesprek wordt uitgebreid naar jou geluisterd. Naar wat moeilijk loopt en rond welke thema’s we aan de slag kunnen gaan.

Mijn specifieke visie en manier van werken wordt toegelicht.

Werkwijze: we gaan in emotionele verbinding. Vragen kunnen gesteld worden maar dit hoeft niet. Werkwijze kinderen, jongeren is uiteraard verschillend maar we werken steeds vanuit het gevoelensaspect en werken individueel, respectvol en zonder oordeel. Beroepsgeheim wordt gehanteerd. 

03

Begeleiding

Duur sessies: 50 minuten.

Plaats sessies: bij mij of in samenspraak op uw locatie.

Werkwijze: individuele gespreken, begeleiding.

04

Afronding

Wanneer afronden? Wordt steeds in overleg bepaald.

Hoe afronden? Bij emotioneel herstel naar uw eigen en mijn gevoel.

Kan ik terugkomen? Is er een opvolging mogelijk? Ja, bestaande klanten kunnen steeds terugvallen op mijn praktijk, op maat van hun eigen wensen.